Leren met,

voor en door

elkaar

Maak

kennis met

onze school

Nieuws > Algemeen > Afscheid juf Roelie

Afscheid juf Roelie

Vandaag vieren we het afsheid van juf Roelie. Ruim 40 jaar in het onderwijs gewerkt waarvan de laatste 9 jaren op de Zuukerschool. En nu is het tijd voor een welverdiend pensioen. Het afscheid laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Vanochtend is ze thuis opgehaald en stonden alle kinderen, ouders en het team haar al op te wachten op het plein. Er werd voor haar gezongen en ze kreeg een mooie vaas aangeboden van de OR en MR met alle namen erop van de kinderen. Vervolgens kreeg ze van alle leerlingen een mooie bloem met een zelfgemaakt wenskaartje eraan. En de school is mooi versiert door ouders (met dank!).

Juf Roelie trakteert vandaag alle kinderen op een workshop. Groep 1-5 hebben de workshop 'Stop-motion' gevolgd, groep 6-8 de workshop 'wandelen in je eigen tekening/verhaal. De filmpjes krijgen wij op een later moment toegestuurd en zullen we dan zeker met kinderen en ouders delen!

Hierbij de linkjes met de eindresultaten:
https://vimeo.com/278680267/6bfb5d0a9d
https://vimeo.com/278680357/7c121e2e2a

 

Vanmiddag is er een afscheidsreceptie in de gemeenschapsruimte en aansluitend gaan we met het team nog even lekker uit eten!

  

 

 

 

Deel deze pagina:

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.