Rondleiding & aanmelden

Rondleiding

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor uw kind hebben? En wilt u eens zien hoe het gaat op de Zuukerschool? Natuurlijk hebben we een open dag, maar ook op andere momenten bent u van harte welkom. We nodigen u graag uit voor een rondleiding en een informatief gesprek. U kunt daarvoor een afspraak maken: bel 0578-612844

Bij inschrijving vragen wij u een aanmeldformulier in te vullen.

Aanmelden leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte

Voor leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte bestaat een speciale procedure, neem hiervoor contact met ons op.

Aanmelding leerlingen hogere groepen en/of van andere basisschool

Bij verhuizing uit andere plaatsen of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Definitieve plaatsing is pas mogelijk na het inwinnen van inlichtingen bij de "huidige" school en na de ontvangst van het onderwijskundige rapport. Wij verzoeken u in voorkomende gevallen, met ons contact op te nemen om een afspraak te maken.

U heeft uw kind aangemeld? Fijn! Uw zoon of dochter is meer dan welkom op de Zuukerschool. Wat kunnen we doen om tot de inschrijving en het "echt" naar school gaan contact te houden?

- We zijn actief op facebook; volgt u ons?
- Op de website worden activiteiten gemeld en vaak volgt een verslag met foto's;
- U ontvangt per direct onze nieuwsbrief, deze komt elke maand nieuw uit;
- We maken tijd om uw vragen te beantwoorden. Bel ons!

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan onderstaande vragen in en klik op verstuur. Heel graag tot snel!